• 1401/05/24 - 08:53
  • تعداد بازدید : 391
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی قریب به 2 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان در 4 ماهه نخست سال جاری

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف، دکتر وحید شریفی گفت: نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تمامی مراحل تولید از جوجه ریزی تا کشتار، تضمین کننده گوشت سفید مصرفی خانوارها می باشد

، وی در ادامه گفت: تولید فرآورده های خام دامی، نیازمند نظارت مستمر، به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی می باشد. که این مهم نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است از این رو شبکه دامپزشکی شهرستان با رصد و پایش بیماری های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مرغداری ها به بهبود و ارتقاء سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می کند.

وی افزود: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری های طیور، مراقبت های فعال و غیرفعال در مرغداری های سطح شهرستان در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه ریزی در سالن های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط شبکه دامپزشکی صورت می گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می شود.

شریفی بیان کرد: در همین راستا در چهارماهه نخست سال جاری، شبکه دامپزشکی شهرستان قریب به 2 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها
  • کد خبر : 289312
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه