• 1399/04/01 - 09:03
  • تعداد بازدید : 314
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت های بهداشتی دامپزشکی زیرکوه بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

بیش از 450 مورد بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در شهرستان زیرکوه صورت گرفت .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان زیرکوه ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زیرکوه گفت : در راستای تأمین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی و متعاقب آن تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه از ابتدای سال جاری 452 مورد نظارت بهداشتی از مراکز تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در شهرستان صورت گرفته است .

وی گفت : این مراکز شامل رستوران‌ها و کبابی ها ، قصابی‌ها ، مرغ و ماهی فروشی‌ها ، مراکز تهیه غذای آماده ، قصابی‌ها ، مراکز جمع آوری شیر و غیره است .

فلکی با بیان اینکه بازدید و نظارت از مراکز تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از وظایف مهم دامپزشکی به شمار می رود افزود : نظارت های دامپزشکی در مورد فرآورده های خام دامی به صورت مستقیم با سلامت عمومی جامعه در ارتباط بوده و انجام مستمر این نظارت ها ضامن تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه می باشد .

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه
  • کد خبر : 253022
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه