• 1403/12/15 - 08:56
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور :

338هزار قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شدند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر زهره زنگویی مطلق رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور  دامپزشکی استان گفت: بیماری نیوکاسل بعنوان یکی از شایعترین بیماریهای طیور مطرح بوده و همه ساله خسارات اقتصادی فراوانی را به صنعت طیور وارد می سازد.

وی گفت: طیور بومی بعنوان یکی از عمده ترین مخازن این بیماری مطرح بوده که معمولا واکسیناسیون در این طیور انجام نمی شود. لذا کنترل این بیماری در طیور بومی بعنوان یکی از اصلی ترین راه های مبارزه با آن و نیز ایجاد سطح مؤثر ایمنی در مقابله با بیماری مطرح می باشد.

مرحله یازدهم واکسیناسیون طیور بومی در استان خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور در بهمن ماه 1403به اجرا در آمد. این مرحله  با استفاده از توان بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی و مساعدت و همراهی دهیاران و شواراهای اسلامی روستاها و اهالی روستاهای هدف انجام شد.

 در این مرحله تعداد بالغ بر 338هزار قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شدند.

انتظار می رود مطابق با نتایج طرح  های قبلی، با انجام مراحل مختلف واکسیناسیون و همراهی و مساعدت روستائیان ساکن واحدهای هدف، شاهد کاهش تعداد کانونهای بیماری  در واحدهای صنعتی استان باشیم.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335274
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه