• 1398/03/11 - 08:17
  • تعداد بازدید : 321
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری نمایند

بازرسی روزانه دام کشتار شده در کشتارگاه با نظارت کارشناسان نظارت بر فراورده خام دامی انجام می گردد.

  به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه سید حمید عبدی رییس شبکه گفت  با توجه به شروع فصل گرما و در نتیجه افزایش فعالیت کنه ها و خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو  به انسان از دامهای آلوده نظیر گوسفند ، بز، شترمرغ و گاو توسط کنه ها ، در صورت بی احتیاطی در کشتار دام ،خرید گوشت از مراکز غیر مجاز وتماس با ترشحات دام آلوده ،انتقال این بیماری به انسان قوت خواهد گرفت. به همین دلیل لازم است  شهروندان جهت جلوگیری از انتقال این بیماری، هنگام قطعه کردن گوشت و جگر از تماس با ترشحات و خونابه احتمالی جلوگیری کنند وگوشت قرمز را از مراکز معتبر وبا مهر ولیبل دامپزشکی  خریداری نمایند. 

وی گفت: عمده ترین راه های پیش گیری ازاین  بیماری شامل: ذبح دام در کشتارگاه  ، نگهداری لاشه به مدت 24 ساعت در شرایط یخچال، استفاده از وسایل ایمنی مانند:کلاه، عینک، ماسک، روپوش، پیش بند پلاستیکی، دستکش و چکمه در هنگام ذبح دام می باشد

عبدی در پایان  گفت:  خوشبختانه کشتارگاه شهرستان مجهز به دستگاه پیش سرد جهت نگهداری لاشه به مدت 24 ساعت می باشد وهیچگونه نگرانی از بابت گوشت استحصالی در کشتارگاه وجود ندارد وبه طور میانگین ماهیانه صد راس گوسفند ،بیست راس گاو ،پنج نفر شتر وسه قطعه شتر مرغ در کشتارگاه این شهرستان تحت نظارت بازرسان بهداشتی کشتار می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 133091
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه