• 1398/10/04 - 11:30
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش بیماری مشمشه درشهرستان فردوس

اسب‌های فردوس مورد پایش بیماری مشمشه قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس: خونگیری در خصوص بیماری  مشمشه بر روی تعدادی اسب در این شهرستان توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شد.
دکتر ذوالفقاری با اشاره به اینکه مشمشه نوعی بیماری نادر و بالقوه کشنده باکتریایی است که از تک سمی‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود، افزود: برای مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، کارشناسان دامپزشکی این شهرستان آزمایش مشمشه در جمعیت اسب متمرکز فردوس را انجام دادند.
وی ادامه داد: این بیماری خطرناک با درگیر ساختن دستگاه تنفس در انسان میتواند موجب مرگ شود که در همین زمینه هر ساله ادارات دامپزشکی نسبت به آزمایش مشمشه جمعیت تک سمی که ناقل و مخزن بیماری هستند اقدام کرده و چنانچه مورد مثبتی مشاهده شود نسبت به معدوم سازی دام اقدام می‌کنند.
ذوالفقاری تصریح کرد: عامل این بیماری به‌سهولت توسط نور، حرارت و ضد عفونی کننده‌های معمولی از بین می‌رود و در محیط آلوده بیش از شش هفته باقی نمی‌ماند.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس با بیان اینکه حیواناتی که تغذیه نا مناسبی دارند و یا در محیط‌های نامطلوب نگهداری می‌شوند از حساسیت بیشتری برخوردارند، گفت: هیچ نوع واکسن موثری برای پیشگیری از بیمـاری به بازار عرضه نشده است لذا مهمترین راه کنترل و ریشه کنی این بیماری آزمایش، شناسایی و حذف حیوانات آلوده‌است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 247435
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه