• 1400/03/10 - 09:57
  • تعداد بازدید : 474
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واکسیناسیون رایگان بیش از 50 هزار راس دام در ماه رمضان توسط دامپزشکی نهبندان

در طول ماه رمضان 50 هزار و 132 راس دام سبک علیه بیماری های تب برفکی، بروسلوز و طاعون نشخوارکنندگان کوچک به ‌صورت رایگان در شهرستان نهبندان واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محسن آهنی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: یکی از اقدامات دامپزشکی برنامه‌ریزی در خصوص ایمن‌سازی دام‌ها در برابر بیماری‌هایی نظیر طاعون نشخوارکنندگان کوچک، تب برفکی و مبارزه با بیماری‌های مشترک مانند بروسلوز و هاری است که برای برآورده شدن این هدف، در ماه رمضان امسال توسط پنج اکیپ واکسیناسیون تعداد 50 هزار و 132 رأس دام سبک علیه بیماری‌های دامی مایه‌کوبی شدند.

وی با اشاره به اینکه طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری کشنده با سرعت انتشار بالاست که کنترل و پیشگیری از این بیماری، وابسته به قرنطینه و واکسیناسیون دام‌ها در جمعیت‌های با خطر بالا صورت می‌گیرد، افزود: در طول ماه رمضان 40 هزار و 210 راس دام سبک با اولویت مایه کوبی دام های روستاهای نقاط مرزی و روستاها و دامداری های اطراف مناطق حفاظت شده محیط زیست علیه بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک انجام شد.

سرپرست شبکه دامپزشکی نهبندان با بیان اینکه یکی از موثرترین راه‌ها برای پیشگیری از بیماری تب برفکی، انجام به‌موقع عملیات واکسیناسیون درجمعیت دام سبک و سنگین است، گفت: در راستای پیشگیری از شیوع بیماری تب برفکی و حفظ سرمایه دامداران شهرستان، واکسیناسیون 2 هزار و 355 راس گوسفند و بز علیه این بیماری انجام شده است.

آهنی ادامه داد: در بخش بیماری‌های مشترک از جمله تب مالت  و هاری 7 هزار و 537 راس دام واکسینه شدند.

وی با بیان اینکه بیماری تب مالت از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است، تصریح کرد: اهمیت بیماری هاری هم در غیرقابل درمان و کشنده بودن آن است.

سرپرست شبکه دامپزشکی نهبندان از دامداران خواست با توجه به کاهش بارندگی و خشکسالی بی‌سابقه در شهرستان، احتمال شیوع بیماری‌های دامی به دلیل تضعیف سیستم ایمنی دام‌ها وجود دارد، لذا همکاری بیشتری را با اکیپ‌های اعزامی دامپزشکی جهت واکسیناسیون دام‌ها داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 274340
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه