نظارت های بهداشتی بر استحصال 138هزار کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی بشرویه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه : طی سال جاری بیش از 138 تن گوشت قرمز با نظارتهای مستمر بهداشتی دامپزشکی استحصال و روانه بازار شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ؛ سید حمید عبدی رئیس شبکه گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرفکننده برسد.
وی به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.
سید حمید عبدی افزود: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه شهرستان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
وی گفت : از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 2422 راس دام سبک ،473 راس دام سنگین و 136 قطعه شتر مرغ با نظارت بهداشتی و شرعی ناظران دامپزشکی مستقر در کشتارگاه شهرداری بشرویه کشتار شده که وزن گوشت قرمز استحصالی بیش از 138تن بوده است .
سید حمید عبدی افزود: شهرستان بشرویه دارای یک کشتارگاه سنتی با فضای کشتار محدود می باشد که لزوم توجه به ارتقائ سطح ساختمانی وبهداشتی کشتارگاه ضروری می باشد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه همچنین با اشاره به اینکه شهرستان دارای 50مرکز عرضه فراورده های خام دامی می باشد که به صورت مرتب در طرح تشدید نظارت نوروزی وماه مبارک رمضان مورد بازرسی ونظارت کارشناسان این شبکه قرار می گیرد
عبدی تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
نظر دهید