نظارت شبکه دامپزشکی بر کشتار بیش از 4 هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام قاین
در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی بصورت روزانه از کشتاردام های سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان واحد نظارت شبکه بازدید و بازرسی بعمل می آید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر رضا محمودی رئیس شبکه بیان نمود در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی از ابتدای سال جاری تا کنون کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی قاینات مستقر در کشتارگاه دام بر کشتار 4 هزار راس دام سبک و سنگین نظارت نموده اند که این آمار متعلق به 3 هزار 521 راس دام زنده سبک و 501 راس دام زنده سنگین بوده است.
وی ادامه داد در این بازه زمانی کارشناسان مستقر اقدام به حذف و معدوم سازی لاشه 20 راس دام زنده سبک و سنگین به وزن 2هزار و 12 کیلوگرم به دلایل بهداشتی نمودند.
محمودی گفت : با توجه به اهمیت سلامت جامعه و تضمین گوشت قرمز سالم ، با کیفیت و بهداشتی به صورت روزانه از تمامی مراحل کشتار ، حمل و نقل ، نگهداری و عرضه گوشت قرمز استحصالی دامهای سبک و سنگین کشتار شده در کشتارگاه دام شهرستان بازدید و نظارت صورت می گیرد.
نظر دهید