نظارت دامپزشکی نهبندان بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در مناطق مرزی
هر محصول و فرآورده خام دامی از مزرعه تا سفره تحت نظارت بهداشتی کارشناسان سازمان دامپزشکی است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در کارخانهها، سردخانهها، مراکز توزیع، فروشگاههای عرضه نظارت مستمر و دقیقی دارند.
وی با اشاره به ضوابط و دستورالعمل های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در خصوص نحوه تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی بویژه شیر خام، گوشت سفید و قرمز افزود: عدم رعایت موازین بهداشتی در نگهداری، عرضه فرآورده های تاریخ مصرف گذشته و فاسد خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ از جمله موارد غیر بهداشتی است.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: تحت هیچ شرایطی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی حق منجمد کردن گوشت گرم را ندارند که خوشبختانه در بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در روستاهای طبسین و بندان هیچگونه تخلف بهداشتی مشاهده نشد .
نظر دهید