• 1401/05/29 - 07:34
  • تعداد بازدید : 453
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشکی نهبندان بر استحصال بیش از 5 هزار کیلوگرم گوشت قرمز

در چهار ماهه نخست امسال، 102 راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی شهرستان نهبندان کشتار و بیش‌ از 5 هزار کیلوگرم گوشت سالم تولید شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری 80 راس دام سبک و 22 راس دام سنگین با نظارت بهداشتی کارشناسان شبکه دامپزشکی نهبندان در کشتارگاه، کشتار شده است، افزود: با ذبح بهداشتی این تعداد دام، بیش‌ از پنج هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی تولید شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان تصریح کرد: در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی، معاینه دام‌های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام‌های داخلی پس از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده پس از الصاق مهر و نصب لیبل سلامت دامپزشکی، در شهر توزیع می گردد .

آهنی با تأکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تحت پوشش دامپزشکی تهیه کنند، یادآور شد: مردم در صورت خرید گوشت دارای مهر و برچسب دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289454
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه