• 1397/12/22 - 10:52
  • تعداد بازدید : 308
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز

با شروع سال جدید طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز آغاز می شود.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی دکتر مریم ملکی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی گفت : با عنایت به در پیش بودن نورورز باستانی و افزایش تقاضا برای مصرف گوشت ، این اداره کل در نظر دارد به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان  به مانند سنوات گذشته،  در ایام نوروز 98 از25 اسفند ماه به مدت 21 روز  اقدام به برقراری طرح تشدیدکنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان نماید.

  وی گفت : در این طرح تعداد 44 اکیپ از کارشناسان دامپزشکی در دو شیفت کاری صبح و عصر  فعالیت خواهند داشت.

ملکی تصریح کرد از کلیه هم استانی های عزیز تقاضا میشود هر گونه تخلف و موارد مشکوک را در شهرستان ها به شبکه دامپزشکی و در مرکز استان به شماره تماس 5-32233821  و یا از طریق پل ارتباطی مردمی1512( به صورت شبانه روزی) اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7566
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه