• 1401/10/17 - 11:29
  • تعداد بازدید : 452
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شهروندان فقط مرغ های بسته بندی شده در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی را تهیه فرمایید

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: شهروندان در هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و زمان ماندگاری آن توجه نمایند.

به گزار ش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت :مرغ تازه 72 ساعت و مرغ منجمد 9 ماه در دمای مناسب قابل نگهداری وعرضه می باشد.

وی ادامه داد مرغ تازه باید در دمای 4-2 درجه ومرغ منجمد در دمای منهای 18 درجه سانتیگراد نگهداری وعرضه شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ادامه دارد بهترین محل برای بررسی سلامت لاشه مرغ از نظر فساد ناحیه داخلی اتصال ران به بدن می باشد که شروع فساد مرغ معمولا" از انجا شروع می شود و با برش این ناحیه وبوکردن می توان متوجه سلامت آن شد همچنین قسمت داخل شکم مرغ اگر تازه باشد شفاف ،سفید ویا زرد رنگ است ودر صورت سبز یا آبی بودن به تازگی گوشت مرغ شک کنید  

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 296129
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه