• 1400/09/17 - 10:21
  • تعداد بازدید : 421
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان در خرید ماهی تازه به شرایط بهداشتی آن توجه ویژه نمایند

برای شناسایی ماهی تازه را ه های زیادی وجود دارد اما بهترین راه،شناسایی از طریق چشم وعضله ماهی است چشم ماهی تازه باید محدب وکاملا براق باشد ومردمک آن عاری از کدورت و یا رنگ های شیری وسفید باشد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه  سید حمید عبدی رئیس شبکه گفت  :شهروندان در خرید ماهی تازه به نکات بهداشتی از قبیل تازه بودن آن توجه ویژه نمایند چشم ،ماهی تازه باید محدب باشد وکاملا"براق ومردمک آن کاملا"به رنگ سیاه وعاری از کدورت باشد هرچه از زمان صید ماهی بیشتر گذشته باشد حالت محدب چشم به تدریج ازبین می رودودر شرایط فساد کاملا"در حدقه فرو می رود وحتی از بین می رود ورنگ مردمک ازرنگ سیاه به رنگ سفید وشیری درامده وبراقیت وتلالو چشم نیز ازبین می رود.

وی با بیان اینکه عضلات ماهی نیز معیار خوبی است برای سلامت گوشت ماهی وعضلات ماهی تازه دارای واکنش بوده وبعد از فشار دادن با انگشت ورها کردن سریع به حالت اول بر می گردد ولی در ماهی مانده  این حالت ضعیف است ودر ماهی  کهنه اصلا"وجود ندارد.

  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه با اشاره به اینکه ماهی تازه جهت عرضه باید زیر پوشش یخ نگهداری شود و ماهی های منجمد می بایست در فریزر نگهداری گردند وشهروندان سعی کنند ماهی منجمد را به صورت بسته بندی خریداری ،  واز فروشگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند                  

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 279729
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه