در راستای حفظ سلامت جامعه؛
رصد تخم مرغهای مصرفی در شیرینی پزی های فردوس
به منظور حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از بروز برخی بیماریها، از این پس علاوه بر نظارتهای مستمر از واحدهای تولید فرآوردههای خامی، کارگاه های شیرینیپزی نیز مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس؛ رئیس شبکه دامپزشکی این شهرستان گفت: در راستای اجرای این طرح، از تخممرغهای مورد استفاده در کارگاههای شیرینی پزی بازدید به عمل آمده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قاطع به عمل خواهد آمد.
جواد اسماعیلی خاطرنشان کرد: در این طرح نظارتی از شیرینیپزیهای شهرستان نسبت به بررسی شرایط مصرف تخممرغ در کارگاههای شیرینی پزی بازدید به عمل میآید و تخممرغهای بدون تاریخ تولید و انقضا جمعآوری و با متخلفان برخورد میشود.
وی افزود: در سالهای گذشته کارگاههای شیرینی پزی اقدام به مصرف تخممرغ کامل میکردند که با توجه به احتمال وجود فساد و یا تاریخ مصرف گذشته این فرآورده، با نظارتهای اعمال شده هم اکنون گرایش به سمت مصرف مایع پاستوریزه تخممرغ، شرایط بهداشتی در این رابطه بهبود یافته است.
اسماعیلی در پایان بیان داشت: تخممرغ از جمله فرآوردههای خام دامی پر مصرف در شیرینیپزیها است که در صورت آلوده بودن، موجب ایجاد بیماری در سطح جامعه میشود.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه تخممرغ مراتب را در اسرع وقت برای پیگیری به شبکه بهداشت و دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید