در فصول گرم سال امکان فساد پذیری و آلودگی فرآورده های خام دامی افزایش می یابد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس: با توجه به رسیدن به فصول گرم سال و امکان آلودگی و فسادپذیری بالای فرآوردههای خام دامی از زمان تولید تا مصرف، کارشناسان شبکه در بازدید و نظارتهای صورت گرفته شرایط ظاهری و روش مناسب نگهداری مواد غذایی با منشاء دامی را مورد توجه ویژه قرار میدهند.
دکتر اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت: واحدهای مجاز عرضه و نگهداری گوشت قرمز، ماهی ، مرغ، آلایش دام و طیور به اشکال منجمد و تازه را باید در یخچال و سردخانه های مناسب نگهداری فرآوردههای خام دامی از نظر سردی و دما قرار دهند.
مواد غذایی بستهبندی شده و هر نوع فرآورده های خام دامی باید با رعایت زنجیره سرد حمل و نقل شده و بلافاصله در مکانهای نگهداری مناسب تخلیه شود و براساس ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی، فرآوردههای خام دامی تازه در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد و فرآوردههای خام دامی منجمد در دمای منفی هجده درجه سانتیگراد باید به مصرفکنندگان عرضه شود.
وی افزود: توصیه میشود شهروندان در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی شرایط نگهداری، مشخصات روی بستهبندی و شکل ظاهری آن را به دقت بررسی نمایند.
اسماعیلی گفت: تهیه تخممرغ نشانهدار و گوشت قرمز ممهور به مهر دامپزشکی، تضمین کننده سلامت این فرآوردهها میباشد.
شهروندان با مشاهده هر نوع فراورده خام دامی تغییر شکل یافته یا شرایط نگهداری غیر مناسب را سریعاً به شبکه دامپزشکی گزارش داده تا با متخلفین برابر قانون برخورد گردد و فراورده غیرقابل مصرف انسانی از چرخه مصرف خارج شود.
نظر دهید