• 1401/12/18 - 08:57
  • تعداد بازدید : 636
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی در خصوص نگهداری ماهی قرمز

به گزارش روایط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند دکتر حمزه ای معاون شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار داشت:با نزدیک شدن به پایان سال و رونق گرفتن بازار فروش ماهی قرمز کلیه واحدهایی که متقاضی عرضه ماهی قرمز می باشند می بایست نسبت به اخذ مجوزهای لازم از شبکه دامپزشکی شهرستان اقدام نمایند.

وی افزود با توجه به اینکه در اکثر موارد ماهی قرمز از خارج استان به شهرستان بیرجند حمل می شود افرادی که در این حوزه فعایت می کنند باید همچون سنوات گذشته نسبت به اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای از شهرستان مبداء اقدام و با رعایت کامل شرایط بهداشتی در واحدها و مکان هایی که با هماهنگی شبکه دامپزشکی شهرستان ، شهرداری و اتحادیه های مربوطه مجوزهای لازم را اخذ نموده نسبت به عرضه و فروش ماهی قرمزاقدام نمایند.

حمزه ای در پایان توصیه های بهداشتی در خصوص نحوه نگهداری ماهی قرمز به همشهریان ارائه نمود:

1-ماهی قرمز را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند

2-از خرید ماهیان بیمار و بی حال و دارای لکه بر روی پوست خوداری نمایند

3-از تماس مستقیم با ماهی و آب خوداری نمایند

4-در هنگام تعویض آب حتما به منظور کلرزدایی آب شهری چند ساعت آب در هوای آزاد نگهداری شود.

5-ظرف نگهداری ماهی قرمز یک ظرف یا تنگ دهان  گشاد برای تبادل اکسیژن با محیط باشد

6-غذای ماهی را از فروشگاه های عرضه ماهی زینتی تهیه نمایند

ضمنا به هیچ عنوان در پایان تعطیلات نوروز اقدام به رهاسازی ماهیان قرمز در رودخانه  و یا نهر ها و منابع آبی ننمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298242
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه