• 1398/10/28 - 10:20
  • تعداد بازدید : 335
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه دامپزشکی به مرغداران در مورد ضرورت انجام کامل برنامه واکسیناسیون علیه نیوکاسل

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور در خصوص ضرورت انجام کامل برنامه واکسیناسیون به مرغداران توصیه های لازم را ارایه داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر قاسم عجم رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور این اداره کل ضمن هشدار به مرغداران در خصوص لزوم انجام برنامه واکسیناسیون مصوب دامپزشکی در مناطق پرخطر، از شیوع موارد نیوکاسل با تلفات بالا در برخی واحدهای مرغداری استان که واکسیناسیون آنها ناقص بوده، خبر داد.

وی افزود: واکسن تزریقی نیوکاسل در مناطق پرخطر اجباری بوده و تکرار چند نوبت واکسیناسیون لاسوتا نیز تا 35 روزگی توصیه می شود.

وی مناطق پرخطر استان را شهرستانهای بیرجند، خوسف، درمیان، سربیشه، نهبندان و قاین ذکر نمود و افزود: از ابتدای امسال تا کنون 13 مورد کانون بیماری گزارش شده داشته ایم که متوسط تلفات آنها بیش از 15 درصد بوده است.

عجم در خصوص اقدامات دامپزشکی در مورد این بیماری به اجرای 280 هزار نوبت واکسیناسیون آشامیدنی در مرغ های بومی روستاها و تدوین برنامه ملی کنترل نیوکاسل در سازمان دامپزشکی کشور اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینها مراقبت فعال بیماریهای طیور  در سال جاری با نمونه گیری تصادفی از مرغداری های با سن 32 روز انجام و وضعیت ایمنی این واحدها علیه نیوکاسل و همچنین برونشیت و آنفلوانزا بررسی میشود.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 248357
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه