• 1402/08/29 - 09:56
  • تعداد بازدید : 972
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه به شهروندان در خصوص تهیه گوشت مورد نیاز از قصابی ها و مراکز مجاز

شبکه دامپزشکی طبس تعدادی نکات بهداشتی در خصوص تأمین گوشت قرمز را اعلام کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس،دکتر هادیان رئیس شبکه دامپزشکی  جهت جلوگیری از عوامل خطرزای بهداشتی و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام به شهروندان توصیه و تاکید نمود:

گوشت قرمز مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز که گوشت دارای مهر بهداشتی، لیبل گذاری شده و عملیات پیش سرد آن انجام شده است، تهیه نمایند.

  رعایت پیش سرد گوشت قرمز در دمای 0-4 درجه سانتیگراد موجب از بین رفتن بسیاری از عوامل خطرساز بهداشتی و بیماری های خطرناک و کشنده مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده  کریمه کنگو و بروسلوز (تب مالت) می گردد و همچنین باعث تردی بهتر گوشت، خوش پخت شدن و بالا رفتن قابلیت نگهداری آن با توجه به رسیدن  PH  گوشت قرمز به میزان مطلوب آن، می شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 310770
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه