• 1400/12/25 - 07:59
  • تعداد بازدید : 791
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در محل فرمانداری شهرستان زیرکوه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زیرکوه فلکی  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت : کارگروه سلامت و امنیت غذایی با ریاست فرماندار شهرستان و دبیری شبکه بهداشت و درمان با موضوعات بیماری کرونا ، اقدامات پیشگیرانه جهت حفظ سلامت کودکان یک تا پنج سال و اجرای طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

مهندس غیرتی فرماندار شهرستان با تاکید بر تشدید نظارت ها بر بازار با هدف کنترل قیمت ها و بررسی کیفیت و سلامت محصولات تاکید نمودند و انجام بازدید های مستمر ، پیگیری در اجرای دستورالعمل های و انجام بازدید های مشترک تاکید نمودند.

فلکی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت : طرح تشدید نظارت از 14 اسفند ماه در شهرستان شروع شده و تا 16 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت و از ابتدای این طرح تا کنون 9 مورد تخلف بهداشتی مشاهده شده و مقدار 105 کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی ضبط و به علت شرایط ارگانولیپتیکی نامناسب از چرخه مصرف خارج شده است.

فلکی افزود : از مجموع 131 بازدید انجام شده از ابتدای طرح تا کنون 2 مورد بازدید مشترک با همکاری شبکه بهداشت و درمان از مراکز عرضه فراورده های خام دامی و یک مورد بازدید مشترک با همکاری اداره محیط زیست شهرستان از مراکز عرضه ماهی قرمز انجام شده است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282842
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه