برگزاری اولین کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام استان در محل دفتر سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور کلیه اعضا برگزار گردید.
دکتر بخشی معاونت سلامت دامپزشکی استان گفت: با توجه به تولید روزانه بیش از 192 تن شیر در واحد های دامداری روستایی، عشایری و صنعتی استان لزوم نظارت بر چرخه تولید، توزیع و عرضه بهداشتی شیر خام و فراورده های جانبی آن با توجه به میزان مصرف آن در بین خانوار ها بعنوان یک فراورده غذایی مورد نیاز از سوی دستگاههای متولی و اتحادیه های مرتبط لازم و ضروری می باشد.
از مهمترین مصوبات این کمیته می توان به الزام اخذ مجوز های بهداشتی قرنطینه ای حمل برای ارسال شیر به کارخانجات فراوری شیر، ساماندهی فروشگاهای عرضه فراورده های لبنی مجاز و ... اشاره کرد.
شیر خام یکی از مهمترین فراورده های خام دامی می باشد که در صورت عدم رعایت شرایط بهداشتی لازم در هنگام تولید، توزیع و عرضه می تواند بعنوان یک تهدید کننده سلامت و بهداشت جامعه انسانی بخصوص در حوزه بیماری تب مالت و سل بعنوان شایع ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام مد نظر باشد.
نظر دهید