• 1402/06/14 - 06:43
  • تعداد بازدید : 734
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی ساختار امنیت زیستی در مرغداری های تخمگذار شهرستان خوسف

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف: امنیت زیستی یا بیوسکیوریتی (Biosecurity) جزء ضروری یک پرورش طیور موفق است.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف دکتر شریفی مسئول شبکه با بیان این خبر گفت : امنیت زیستی یا بیوسکیوریتی (Biosecurity) جزء ضروری یک پرورش طیور موفق است و به مجموعه اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه ای اشاره دارد که برای محافظت از پرندگان در برابر عوامل بیماری زا و جلوگیری از ورود و گسترش بیماری بین گله های طیور انجام می شود.

شریفی در ادامه گفت:

زیر ساخت مستحکم: زیرساخت سالن مرغداری باید به گونه ای باشد که از محیط داخلی در برابر محیط خارجی، محافظت کند و از ورود حشرات، جوندگان یا سایر پرندگان و حیوانات وحشی جلوگیری کند. همچنین باید در برابر تشعشعات خورشیدی، بادهای شدید و باران مقاوم باشد.

ورود و خروج: برای جلوگیری از ورود غیرمجاز باید حصار محیطی در اطراف فارم تعبیه شود و بازدیدکنندگان از یک ورودی مشخص وارد شوند و هنگام ورود از پروتکل های امنیت زیستی سختگیرانه ای پیروی کنند.

فارم باید دارای ورودی مناسب برای وسایل نقلیه نیز باشد. ورودی و خروجی های فارم(برای کارکنان و وسایل نقلیه) باید دارای مکانیسم های تمیز کننده و ضد عفونی برای جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا باشند.

شریفی در پایان اظهار داشت : از ابتدای سال جاری بیش از 8 واحد مرغداری تخمگذار تحت ممیزی کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف قرار گرفته است همچنین کارشناسان این شبکه بطور مستمراقدام به رصد و پایش واحد های پرورش  طیور گوشتی و تخمگذار علیه بیماری های طیور علی الخصوص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان  با انجام بازدید های دوره ای می نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی خوسف,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 307288
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه