بازدید مشترک بازرسان شبکه دامپزشکی و بهداشت از مراکز عرضه مواد غذایی
بازرسان نظارت شبکه دامپزشکی به همراه بازرسان شبکه بهداشت و درمان فردوس از مراکز عرضه مواد خام دامی سطح شهر فردوس بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس: بازرسان شبکه دامپزشکی به همراه بازرسان شبکه بهداشت و درمان فردوس از مراکز عرضه مواد خام دامی سطح شهر بازدید کردند.
بازرسان در این فرایند ضمن انجام بازدید بهداشتی، مواد غذایی غیر مجاز و غیر بهداشتی را با حضور متصدی معدوم کردند.
دکتر ذوالفقاری رئیس شبکه دامپزشکی گفت : در این بازرسی ها مقدار 27 کیلوگرم مرغ و آلایش آن و 98 کیلوگرم گوشت گوسفند و گاو ضبط و معدوم سازی شد.
وی گفت : این بازدیدها به صورت دوره ای در راستای ارتقاء سطح بهداشتی مردم شهر و انجام اقدامات نظارتی از طریق کارشناسان شبکه دامپزشکی صورت می گیرد.
ذوالفقاری نیز به همه ی اقشار مردم تاکید نمود که مواد غذایی با توجه به شرایط فساد پذیری و ایجاد مسمومیت به دلیل شرایط نامناسب نگهداری بایستی در شرایط مطلوب، در ظروف مناسب و بسته بندی مناسب و دمای مناسب یخچال و فریزر مواد غذایی نگهداری شوند.
نظر دهید