• 1399/05/12 - 10:29
  • تعداد بازدید : 453
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید امام جمعه شهرستان از کشتارگاه فردوس و اسلامیه

امام جمعه فردوس به همراه بخشدار و رییس بسیج شهرستان در روز عید قربان از کشتارگاههای فردوس و اسلامیه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس :حجت السلام و المسلمین بابایی امام جمعه فردوس به همراه  دکتر طاهری بخشدار  و سرهنگ کریم زاده  از روند ذبح و کشتار دام در کشتارگاههای شهرستان در روز عید قربان بازدید  داشتند.

امام جمعه فردوس در مورد این روز گفت : برگزار کردن مراسم قربانی و قربانی نمودن در این عید بر همهٔ افرادی که براساس فقه اسلامی اعما ل حج را به‌جا می‌آورند مستحب است و مسلمانان در سراسر جهان در عبادت حج، در این روز، گوسفند، ، گاو یا شتری را قربانی کرده و گوشت آن را بین همسایگان و مستمندان تقسیم می‌کنند.

وی ادامه داد: قربانی کردن باعث نزدیک‌ تر شدن انسان به خداوند رحمان و رحیم می‌شود و قربانی کردن تنها منوط به عید قربان و اعمال این روز بزرگ نیست بلکه بزرگان دین بر این اعتقادند که هر عملی که باعث نزدیک شدن انسان به خداوند شود همان قربانی کردن است.

دکتر ذوالفقاری رییس شبکه دامپزشکی فردوس در ادامه ضمن تشکر از مردم و ذابحین که اعمال قربانی را با به کارگیری توصیه های بهداشتی دامپزشکی انجام داده اند از مردم درخواست کرد که برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشتهای قربانی را به مدت 24 ساعت در پیش سرد قرار دهند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254404
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه