• 1402/09/15 - 09:35
  • تعداد بازدید : 510
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایمن سازی بیش از 113 هزار راس دام سبک و سنگین علیه تب برفکی

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه از ایمن سازی دامهای سنگین و سبک این شهرستان علیه بیماری تب برفکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه، محمد راه انجام سرپرست شبکه دامپزشکی اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری تب برفکی از ابتدای سال جاری تعداد 52 هزار راس گوسفند، 58 هزار راس بز و 1900راس گاو و گوساله علیه این بیماری در حوزه شهرستان سربیشه ایمن سازی شده اند.

وی گفت : بیماری تب برفکی یا بیماری طبقه یا آفت ( برفک ) دارای عامل ویروسی بوده که تمام حیوانات زوج سم را درگیر می کند و علاوه بر کاهش شدید تولید شیر ، ورم پستان ، زخم بر روی دهان و سم و کارتیه های پستان ، باعث تلفات در جمعیت دامی علی الخصوص در دامهای جوان می شود.

راه انجام افزود : وظیفه دامپزشکی تأمین بهداشت دام و حفاظت و صیانت از جمعیت دامی منطقه به عنوان یک سرمایه ملی می باشد،  و از تمامی دامداران به ویژه دامداران روستایی درخواست نمود، برای حفظ سرمایه خود دربرابر بیماریهای واگیر دامی همکاری لازم  با اکیپ های اعزامی دامپزشکی را به عمل آورند و از جابه جایی و حمل دام بدون مجوز حمل دامپزشکی خودداری نموده و در فصل آبستنی دام از ورود دام جدید بدون سابقه بهداشتی به دامداری جدا اجتناب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 311641
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه