• 1398/02/12 - 09:25
  • تعداد بازدید : 483
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان

در ماه مبارک رمضان 98 طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی انجام خواهد شد.

دکتر مریم ملکی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: در ماه مبارک رمضان کلیه واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مورد بازرسی و ارزیابی ادارات دامپزشکی شهرستانها  قرار خواهند گرفت.

ملکی افزود: در این راستا  تعداد سه اکیپ ثابت و سیار با متوسط تعداد پرسنل 5 نفر در سطح ستاد و اداره کل دامپزشکی در بخش نظارت فعال خواهند بود .

وی گفت :  در سطح شهرستانها نیز روزانه به طور متوسط تعداد 31 اکیپ ثابت وسیار با متوسط پرسنل 43 نفر فعال خواهند بود .

 ملکی گفت :در زمان این بازدیدها  کلیه موارد بهداشتی فرآورده های خام دامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی همچنین از کلیه هم استانی های عزیز تقاضا نمود در صورت مواجهه با هرگونه تخلف، مراتب را دراسرع وقت در  شهرستانها با شبکه های دامپزشکی شهرستان و در استان با شماره تماس 5-05632233821و در تمام ایام شبانه روز با سامانه1512اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129104
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه