• 1401/07/18 - 09:08
  • تعداد بازدید : 479
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ۳.۵برابری صادرات فراورده های دامی در خراسان جنوبی

صادرات فراورده های دامی در خراسان جنوبی از نظر ارزش دلاری در مقایسه با پارسال ۳.۵برابر شده است.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی دکتر محمد اصغرزاده  مدیر کل دامپزشکی استان در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: از ابتدای سال ۲۷هزار و ۵۳۷ کیلوگرم پشم گوسفند ، ۲۶هزار کیلوگرم پودر گوشت، ۱۴۳هزار و ۶۴۰ قطعه پولت تخمگذار ، ۲۵۴هزار و ۱۰۰ کیلوگرم تخم مرغ خوراکی، ۳۸۰ هزار عدد تخم مرغ نطفه دار گوشتی، ۳۵ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی و ۱۰۷هزار و ۸۳۰ کیلوگرم کرک موی بز به کشورهای عراق، افغانستان و چین صادر شده است.

اصغرزاده با بیان اینکه ارزش این صادرات یک میلیون و ۳۵ هزار و ۵۳۱ دلار بوده است افزود: در این مدت صادرات پشم ۷۹ هزار و ۸۵۷ دلار ، پودر گوشت ۷ هزار و  ۲۰ دلار، پولت ۵۷۴هزار و ۵۶۰ دلار، تخم‌مرغ خوراکی ۱۳۷هزار و ۲۱۴ دلار،  تخم مرغ نطفه دار ۱۱۴ هزار دلار ، کرک ۱۰۷هزار و ۸۳۰ دلار و جوجه ۱۵هزار و ۵۰ دلار ارزآروی داشت.

وی با اشاره به صادارات ۲۸۷ هزار و ۴۲۴ دلاری فراورده های دامی در سال گذشته گفت: صادرات فراورده های دامی در خراسان جنوبی از نظر ارزش دلاری در مقایسه با پارسال ۳.۵برابر شده است.

اصغرزاده افزود: همچنین از ابتدای سال نظارت بهداشتی بر  ۲۹ هزار و ۸۲۵ فقره گواهی حمل بهداشتی فراورده های دامی انجام شده است

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291105
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه