• 1400/12/12 - 10:21
  • تعداد بازدید : 841
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی سرایان خبر داد:

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی ویژه نوروز

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت‌های نوروزی بر مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان دکتر میلاد خالقی زاده با بیان جزئیات اجرای این طرح نوروزی افزود: طرح نوروزی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان سرایان توسط بازرسین شبکه دامپزشکی و در راستای حفظ سلامت جامعه و آسودگی خاطر مسافران از مصرف این فرآورده ها از تاریخ 14 اسفند ماه سال جاری لغایت 20 فروردین ماه سال 1401 به اجرا در می‌آید.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و افزایش مصرف پروتئین خام دامی و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و به‌منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان هر ساله شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان قبل از فرارسیدن ایام تعطیلات نوروز نظارت‌های خود را در قالب اکیپ‌های بهداشتی و بازرسی از اماکن تولید، استحصال، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌کند.

میلاد خالقی زاده گفت : 5 تیم نظارتی بهداشتی ثابت و سیار شبکه دامپزشکی متشکل از 7 نیرو و بازرس بهداشتی به مدت 36 روز کاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر بر مراکز تولید تا عرضه فرآورده خام دامی که شامل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها ، رستوران‌ها و کبابی‌ها و همچنین مراکز اسکان مسافران نوروزی هستند، نظارت می‌کنند.

وی با اشاره به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌ های خام دامی، از شهروندان خواست ، فرآورده های خام دامی  را از مراکزمجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته ‌بندی و یا فرآورده ‌های خام دامی بسته ‌بندی شده با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بسته‌ بندی به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282228
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه