• 1399/02/11 - 09:01
  • تعداد بازدید : 351
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بر بهداشت و سلامت فراورده های خام‌ دامی در ماه مبارک رمضان

رییس شبکه دامپزشکی بشرویه :به منظور تامین بهداشت و سلامت فراورده های خام‌ دامی از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان خبرداد .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه سید حمید عبدی رییس شبکه گفت:شهرستان بشرویه دارای ۵۰ مرکز عرضه فراورده های خام‌دامی و ده رستوران است که در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان به طور دقیق  توسط یک اکیپ سیار در شهر ارسک وبشرویه موردنظارت وبازرسی کارشناسان این شبکه قرار می گیرد

وی افزود: با توجه به وظیفه مندی دامپزشکی در نظارت برمراکز مرتبط با فراورده های خام‌دامی، در ماه مبارک رمضان تمام مراکز نگهداری و عرضه ، رستوران ها و سردخانه های نگهداری فراورده خام‌دامی‌ تحت کنترل ونظارت ویژه قرار گرفته و به طور مستمر بازرسی می شوند.

رییس  شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه از مردم شهرستان خواست ضمن توجه به توصیه های بهداشتی دامپزشکی، در هنگام تهیه انواع فراورده های خام دامی تازه و منجمد، فراورده خام دامی مورد نیاز خود را به مقدار مورد نیاز و از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه کنند.

عبدی تاکید کرد: عرضه گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فراورده های بسته بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی تخلف محسوب می شود.

 وی در ادامه گفت: شهروندان درصورت مشاهده هر گونه مورد تخلف می توانند مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.

                                                                                                                                          

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251557
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه