سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان:
افزایش نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی
_crop.jpeg)
افزایش نظارت های دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان، محمد صفرزاده افزایش نظارت های بهداشتی را از اولویت برنامه های شش ماهه دوم سال جاری عنوان کرد و اظهار داشت: دامپزشکی متولی اصلی تامین بهداشت و امنیت غذایی با منشأ دامی و طیور ، مبارزه با بیماری های طیور، دام، آبزیان و بیماریهای مشترک انسان و حیوان می باشد که فعالیت های این مجموعه موجب آرامش خاطر و اعتماد مردم در استفاده از محصولات سالم و حلال از نظر شرعی و بهداشتی می شود.
وی با اطمینان به همشهریان در مصرف فرآورده هاو محصولات دامی که با نظارت دامپزشکی عرضه می شوند تصریح کرد: شهروندان فراورده های مورد نیاز خانواده را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
صفرزاده عنوان داشت: دامپزشکی در انجام وظایف محوله تلاش خود را به عمل آورده و در برخورد با متخلفین بهداشتی از هیچ اقدام قانونی کوتاهی نخواهد کرد.
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان گفت : نظارت های بهداشتی دامپزشکی علاوه بر مرکز عرضه فراورده های خام دامی، در کشتارگاه دام نیز به صورت هر روز اجرا می شود که در این راستا و از ابتدای سال جاری بیش از 40 تن گوشت قرمز تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استحصال و روانه بازار مصرف شده است.
طی این نظارت ها بیش از یک هزار و 500 راس دام سبک و 45 راس دام سنگین کشتار و مقدار 240 کیلوگرم گوشت به دلیل آلودگی های انگلی از چرخه مصرف انسانی حذف شده است.
نظر دهید