• 1398/12/05 - 08:05
  • تعداد بازدید : 437
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی قاینات در جلسه با کارکنان بخش خصوصی عنوان کرد:

همین که تعرفه های بخش خصوصی ابلاغ شد خود یک اتفاق مبارک هست

جلسه هم اندیشی با بخش خصوصی در سال جاری با حضور اکثر شاغلین بخش خصوصی دامپزشکی در محل شبکه دامپزشکی شهرستان برگزار گردید./همکاری و تعامل بین بخش خصوصی و دولتی دامپزشکی قاینات قابل تحسین است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر رضا محمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان در جمع همکاران بخش خصوصی که به منظور جلسه هم اندیشی که کلیه اعضا بخش خصوصی حضور داشتند بیان نمود این گونه جلسات با هدف برقراری ارتباط مؤثر با فعالان بخش خصوصی در حوزه دارو و درمان به منظور بررسی مسائل و مشکلات موجود، با تکیه بر خرد جمعی فعالین این بخش برگزار می‌گردد که امیدواریم بتوانیم گره ای از مشکلات بخش خصوصی باز کرده و کیفیت ارائه خدمات را بالا ببریم.

محمودی عنوان کرد : باید خدمات در بخش خصوصی با کیفیت قابل قبول به بهره برداران این حوزه عرضه شود و هماهنگی و همکاری بین بخش دولتی و خصوصی در این شهرستان مثال زدنی و قابل تحسین است و خوشبختانه مشکلی نداریم و بسیاری از کارها با تعامل به پیش می رود تا بتوان اهداف عالیه سازمان دامپزشکی که همان امنیت و سلامت فراورده خام دامی و حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور می باشد محقق شود.

محمودی در این جلسه با ذکر چند نکته به منظور یادآوری از همکاران خواست تا نسبت به مستند سازی مکاتبات و فعالیت های خود بیش از پیش اهتمام ورزند و همچنین افزود ارتقا جایگاه دامپزشکی بر عهده تمامی فعالین این حوزه می باشد و می بایست همه همکاران به گونه ای کار کنند که شان و جایگاه دامپزشکی حفظ شود.

محمودی در خصوص ابلاغ تعرفه های جدید نیز گفت : همینکه تعرفه های ابلاغ شد خود یک اتفاق مبارک هست که می بایست نظام دامپزشکی از سال جدید به موقع و بروز ابلاغ این تعرفه ها را پیگیری کند ولی نکته ای که خیلی مشهود هست عدم تطابق افزایش تعرفه ها در بسیاری از آیتم ها با وضعیت موجود کشور است هرچند شاید انتظار نمی رفت که با تورم موجود افزایش یابد ولی انتظار بخش خصوصی در سال جدید افزایش تعرفه ها متناسب با وضعیت موجود کشور و در زمان مناسب است تا بتوان در یک سطح معیشتی خود را حفظ نمود.

در پایان پیرامون مصوبات و بخشنامه های اخیر که ابلاغ شده بود بحث و تبادل نظر شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 249745
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه