• 1402/01/31 - 08:57
  • تعداد بازدید : 538
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هشدار دامپزشکی زیرکوه در خصوص پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

رئیس شبکه دامپزشکی زیرکوه اظهار کرد با عنایت به افزایش دما در روزهای آینده و به تبع آن افزایش فعالیت کنه های حیوانی که می توانند موجب انتقال و شیوع بیماری تب کریمه کنگو شوند ، شهروندان از ذبح دام در معابر و منازل ، خرید گوشت قرمز از مراکز غیر مجاز ، خرید گوشت های قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری نمایند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زیرکوه  فلکی رئیس شبکه گفت: بیماری تب  خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری عفونی ویروسی است که عمدتا از طریق کنه منتقل می شود و علاوه بر کنه، تماس بدون استفاده از لوازم حفاظتی با لاشه ،خون و ترشحات دام مبتلا می تواند موجب بروز بیماری در انسان شود و این بیماری فاقد هرگونه علائم بالینی در دام است.

وی افزود : علاوه بر لزوم استفاده از تجهیزات حفاظت فردی در هنگام ذبح دام ، شهروندان از ذبح دام های آلوده به کنه و یا دارای آثار گزش کنه خودداری نموده و لاشه دام ذبح شده قبل از قطعه بندی و مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شده و پس از آن قطعه بندی و مصرف شود.

دامداران با سمپاشی دوره ای دام ها و واحدهای دامداری علاوه بر پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو میتوانند از بروز بسیاری از بیماری های منتقله از طریق انگل های خارجی از قبیل تیلریوز، بابزیوز ، آناپلاسموز ، سورا و … پیشگیری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300366
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه