نظارت شبکه دامپزشکی سربیشه بر مرغداری ها
از ابتدای سال جاری نظارت بهداشتی بر بیش از 800 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان سربیشه انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه دکتر هادی کاووسی رئیس شبکه گفت: به دلیل اهمیت گوشت سفید و تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف در سبد کالای خانوار، رعایت نکات بهداشتی و مقررات قرنطینه ای نظارت براین صنعت امری ضروری محسوب می شود که علاوه بر افزایش سطح بهداشت جامعه می تواند افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی را به همراه داشته باشد.
وی اظهار داشت : از ابتدای سال جاری در این شهرستان تعداد 573 هزار قطعه جوجه گوشتی، 120138 هزار جوجه تخم گذار و 110000 هزار قطعه پولت تخم گذار در سطح مرغداری های این شهرستان جوجه ریزی شده است که دامپزشکی شهرستان ضمن پایش کلیه مرغداریها و انجام نمونه گیریهای لازم، سلامت مرغ ارسالی به کشتارگاه را تضمین می کند.
وی در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید و حمل جوجه، رعایت اصول امنیت زیستی در سالن های تولید قبل و حین پرورش، واکسیناسیون به موقع طبق پروتکل اعلامی، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود در تهیه گوشت مرغ سالم و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند
نظر دهید