نظارت بهداشتی و شرعی بر استحصال 540 تن گوشت قرمز در سالی که گذشت
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف دکتر وحید شریفی از نظارتهای مستمر بازرسین بر نحوه استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در سال 1401 بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف بر استحصال 540 تن گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام نظارت داشتند.
شریفی با اشاره به این مطلب که نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی از مهمترین وظایف دامپزشکی می باشد ، گفت: بخش مهمی از سلامت و بهداشت جامعه منوط به تامین فرآوردههای دامی سالم و بهداشتی بوده و اداره دامپزشکی مسئولیت خطیری در این راستا بر عهده دارد.
وی با اشاره به کشتار 16 هزار دام سبک و سنگین درسال 1401 در کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان گفت : بیش از 2900 کیلوگرم گوشت قرمز با نظارت بازرسین بهداشتی مسقر در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان از چرخه مصرف انسانی حذف گردیده است.
نظر دهید