سرپرست دامپزشکی سرایان خبر داد:
نظارت بهداشتی بر تولید بیش از 11 تن گوشت قرمز
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان از تولید بیش از 11 تن گوشت قرمز تحت نظارت بهداشتی این مجموعه خبر داد.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان،" محمد صفرزاده " به نظارت های روزانه کارشناسان این مجموعه در کشتارگاه دام اشاره کرد و افزود: از ابتدای سالجاری بیش از 297 راس انواع دام شامل گاو، گوسفند و بز در کشتارگاه های سرایان و سه قلعه ذبح شده است که در این فرآیند مقدار 11 تن و 200 کیلوگرم گوشت بهداشتی مورد نیاز شهروندان تحت نظارت مستقیم دامپزشکی تولید و عرضه شده است.
وی خاطر نشان کرد: طی مدت زمان یادشده لاشه یک راس گوسفند به علت آلودگی های انگلی توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.
نظر دهید