• 1402/03/08 - 09:13
  • تعداد بازدید : 542
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سرپرست دامپزشکی سرایان خبر داد:

نظارت بهداشتی بر تولید بیش از 11 تن گوشت قرمز

سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان از تولید بیش از 11 تن گوشت قرمز تحت نظارت بهداشتی این مجموعه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان،" محمد صفرزاده " به نظارت های روزانه کارشناسان این مجموعه در کشتارگاه دام اشاره کرد و افزود: از ابتدای سالجاری بیش از 297 راس انواع دام شامل گاو، گوسفند و بز در کشتارگاه های سرایان و سه قلعه ذبح شده است که در این فرآیند مقدار 11 تن و 200 کیلوگرم گوشت بهداشتی مورد نیاز شهروندان تحت نظارت مستقیم دامپزشکی تولید و عرضه شده است.

وی خاطر نشان کرد: طی مدت زمان یادشده لاشه یک راس گوسفند به علت آلودگی های انگلی توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 302359
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه