• 1401/08/03 - 12:40
  • تعداد بازدید : 511
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر مواد اولیه و افزودنی‌های خوراک مصرفی کارخانجات خوراک دام و طیور شهرستان فردوس

مواد اولیه و افزودنی‌های خوراک مصرفی کارخانجات خوراک دام و طیور بصورت دقیق نظارت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس، دکتر جواد اسماعیلی، رئیس شبکه دامپزشکی فردوس، با بیان این خبر گفت: مواد اولیه از قبیل افزدونی ها، مکمل‌‌ها و نهاده‌های مورد استفاده در خوراک دام و پرندگان باید از کارخانجات و مراکز تولیدی معتبر تهیه گردد تا سلامت دام را به مخاطره نیندازد.

وی افزود: این مواد باید دارای شماره پروانه ساخت دامپزشکی، شماره سری ساخت (بچ) ، نشان سازمان دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا، آدرس دقیق محل کارخانه و واحد تولیدی باشند تا از سلامت محصول اطمینان حاصل گردد.

اسماعیلی گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی فردوس در بازدید مشترک با نمایندگان مدیریت جهادکشاورزی، ضمن بازدید از کارخانجات خوراک دام و طیور و بررسی مواد اولیه مورد استفاده، تذکرات لازم را به متصدیان و مسئولین فنی بهداشتی ارائه و آنها را ملزم به رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی نمودند.

وی گفت: دامداران و بهره‌برداران دام و طیور می‌توانند هرگونه تخلف احتمالی مشاهده شده در تهیه کنسانتره و خوراک دام و طیور با شماره تلفن‌ها 1512 و 32728406 به شبکه دامپزشکی فردوس اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291653
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه