• 1401/11/25 - 06:27
  • تعداد بازدید : 600
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

منجمد نمودن مرغ تازه، تخلف بهداشتی است

سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان گفت: مرغ تازه، نباید توسط مراکز عرضه فرآورده های خام دامی با فریزر منجمد و عرضه شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان، " محمد صفرزاده " با بیان اینکه مرغ منجمد با مرغ منجمد شده توسط مراکز عرضه فرق دارد افزود: مرغ منجمد در کشتارگاه های طیور و توسط تونل انجماد و در دمای منفی 30 درجه سانتی گراد فریز شده و در بسته بندی هایی با همین عنوان بسته بندی می شوند.

وی به تاریخ انقضاء مرغ تازه به مدت 72 ساعت اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: متاسفانه برخی از مراکز متخلف عرضه فرآورده های خام دامی به محض پایان یافتن 72 ساعت و با هدف جلوگیری از فساد گوشت مرغ اقدام به فریز نمودن گوشت می کنند که با توجه به اینکه دمای فریز شده گوشت در صفر درجه سانتی گراد انجام می شود، بعد از مدتی گوشت فاسد می شود که این اقدام تخلف بهداشتی بوده و در صورت گزارش یا مشاهده گوشت مرغ ضبط و معدوم می شود.

 سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان اظهار داشت: شهروندان در هنگام خرید گوشت مرغ حتما به نوع بسته بندی دقت کنند تا متوجه شوند مرغ تازه یا مرغ منجمد درج شده است.

صفرزاده بیان داشت: مرغ منجمد از زمان تولید به مدت 6 ماه می توان در فریزر نگهداری و پس از انجماد زدائی مصرف نمود.

وی در خصوص ویژگی های مرغ منجمد تاکید کرد:گوشت مرغ منجمد باید به صورت کاملاً منجمد و یخ زده به دست مصرف کننده برسد. عضلات سختی و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن لیز و لزج نبوده و بدون آثار و نشانه‌های سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک‌زدگی و لکه‌های رنگی ناشی از رشد قارچ باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 297360
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه