• 1397/04/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مشکل کمبود داروی دامی در خراسان جنوبی نداریم

رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: طی بازدید ها و بررسی های بعمل آمده از شرکت های پخش استان و داروخانه های دامپزشکی استان هیچ موردی از کمبود دارو در استان مشاهده نشد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی دکتر فاطمه صباغ زاده تصریح کرد: داروهای پر مصرف و مورد نیاز دام و طیور استان موجود است و در دسترس دامپزشکان و تولیدکنندگان در سراسر استان وجود دارد و در صورت نبود یک دارو از شرکت خاص، مشابه آن از شرکتی دیگر موجود می باشد.



وی با بیان اینکه در کلیه شهرستان ها داروخانه دامپزشکی دایر است گفت: داروخانه های دامپزشکی استان بطور مستمر در حال خدمات دهی به بهره بردارن می باشند.



رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان در ادامه با بیان این نکته که دامپزشکان بخش خصوصی و داروخانه های دامپزشکی در راستای حمایت از تولید و با ایجاد زیرساختهای بهداشتی مناسب برای صنعت دامپروری از طریق کنترل بیماری‌ها، نقش مهمی در ایجاد نظام دامداری و دامپروری قوی و نظام مند ایفا می‌کنند اظهار داشت:بخش خصوصی با ایجاد سیستم خود کنترلی و نظارت بر عملکرد مجموعه خود می‌توانند گام موثری را در افزایش بهره وری و رضایتمندی دامدارن بردارد.



صباغ زاده در پایان با بیان اینکه مصرف دارو در حوزه دام باید منطقی باشد و بایستی از مصرف بی رویه دارو جلوگیری کرد اظهار داشت: اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان در واقع  به دنبال افزایش خدمات در حوزه بهداشت و کنترل بیماری ها و داروهای دامی است.



وی از بهره بردارن خواست هرگونه شکایت و انتقاد و یا کمبود دارو را می توانند از طریق اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان و یا تلفن 1512 پیگیری نمایند.



 






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 97384
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه