• 1398/01/10 - 10:05
  • تعداد بازدید : 416
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت نقش آفرینی و حضور پررنگ بانوان در جامعه

رئیس اداره تشخیص و درمان از حضور فعال بانوان در دامپزشکی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر فاطمه صباغ زاده رییس اداره تشخیص و درمان از حضور پررنگ و فعال بانوان دامپزشک در استان خبر داد و اظهار داشت: بانوان دامپزشک کشورمان به جایگاه قابل توجهی دست پیدا کرده اند و می بایست ضمن اعتماد به آنان، بسترهای مناسب برای حضور بیشتر بانوان در عرصه دامپزشکی کشور فراهم شود.

صباغ زاده با بیان این نکته که زنان به عنوان عامل پرورش و رشد نیروی کار، در جریان بهره‌ وری و تولید ناخالص ملی سهم دارند و این ارزش افزوده با سرمایه‌گذاری در اطلاعات، دانش‌ها، نگرش‌ها و مهارت‌های زنان محقق خواهد شد تصریح نمود : بیش از  48 نفر دامپزشک زن و بهداشتیار در سطح استان خراسان جنوبی در قالب کلینسین و مسوول فنی داروخانه دامپزشکی و کارخانجات تولیدی وواکسیناتور حضور فعال دارند.

صباغ زاده در ادامه تصریح نمود: بر اساس همان سرشت انسانی، همه می دانیم که زنان و مردان تفاوت های ذاتی با یکدیگر دارند. اما این تفاوت به معنای عدم حضور زن در جامعه، موثر نبودن و نقش نداشتن وی در اجتماع نیست. بلکه به معنای لزوم حضور موثر زنان در بنیان های جامعه است. متاسفانه برخی در جامعه حضور زنان در شغل دامپزشکی و کار با حیوانات را هنوز باور نکرده اند.

فاطمه صباغ زاده با بیان اینکه حضور فعال بانوان دامپزشک مرهون انقلاب اسلامی و حاصل تلاش، صبر، استقامت و حضور فعال آنها در عرصه‌های مختلف دامپزشکی کشور است، یاد آور شد: در واقع یکی از شاخص‌های بالندگی و نشانه‌های پیشرفت جوامع توسعه‌یافته، حضور پررنگ زنان در عرصه‌های مختلف است، به همین خاطر امیدواریم زنان جامعه هر یک بتوانند در عرصه‌های مختلف اجتماعی حضور موفق داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8137
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه