فرماندار بیرجند در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان مطرح کرد:
زمان ، زمان کار است /مردم چیزی جز کار و خدمت صادقانه از مسئولین نمی خواهند
عصر دیروز مدیر کل دامپزشکی استان با معاونت پشتیبانی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند به دیدار فرماندار بیرجند رفتند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی عصر دیروز دکتر محمد اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان به اتفاق مهندس معراجی معاونت توسعه و پشتیبانی و حجت الاسلام حیدری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و دکتر علیزاده رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند به دیدار مهندس فاضلی فر فرماندار بیرجند رفتند و با وی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار ابتدا اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان با خبر آغاز طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی گفت : این طرح از 14 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و این طولانی ترین طرح تشدید نظارت در طی سالیان گذشته بوده است.
محمد اصغرزاده گفت : سامانه 1512 آماده پاسخگویی در تمام ساعات شبانه روز خواهد بود و کارشناسان نظارت در طول این طرح با تمام توان نظارت های مورد نظر را با دقت و حساسیت زیاد ادامه خواهند داد و هم استانی ها از این نظر دغدغه ای نخواهند داشت.
فاضلی فر فرماندار بیرجند در این دیدار حوزه فعالیت دامپزشکی را مهم و حیاتی عنوان کرد و گفت : اگر کشوری مورد تجاوز و حملات دشمن قرار گیرد یکی از حوزه های مهم بحث غذا و تامین مایحتاج مردم و سلامت محصولات غذایی خواهد بود که در آن وضعیت نیز دامپزشکی نقش اساسی را خواهد داشت.
وی گفت : هر جا به مردم اعتماد شد پیشرفت حاصل شد و مردم در این شرایط چیزی جز کار و خدمت صادقانه از مسئولین نمی خواهند .
فاضلی فر گفت: مسئولین باید با صداقت با مردم صحبت کنند و در عمل ثابت کنند برا خدمت به میدان آمده اند و ما نیز باید وظیفه ای که قبول کرده ایم را به نحو احسن انجام دهیم و امانت دار خون شهدا باشیم تا خدایی نکرده شرمنده خون شهدا نشویم .
در پایان این دیدار فرماندار بیرجند از خدمات و اقدامات مجموعه دامپزشکی به مردم تقدیر و تشکر کرد.
نظر دهید