• 1402/04/15 - 10:09
  • تعداد بازدید : 897
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت سلامت دامپزشکی استان:

ده توصیه دامپزشکی هنگام خرید گوشت قرمز

مهمترین توصیه های دامپزشکی به هم استانی های گرامی هنگام خرید گوشت دام به قرار ذیل می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر محمد شفائی معاونت سلامت دامپزشکی استان ده توصیه دامپزشکی در هنگام خرید گوشت قرمز را به هم استانی های عزیز ارائه نمود .

  1. -    گوشت و فرآورده های دیگر لاشه دام را از فروشگاههای معتبر و قصابی های مجازخرید کنید
  2. -    هنگام خرید گوشت به مهر دامپزشکی روی لاشه و همچنین تاریخ لیبل متصل به لاشه توجه کنید
  3. -    گوشت باید در محلی در جلوی دید مشتری از لاشه جدا ، خرد و وزن شود
  4. -    از خرید گوشتی که از قبل چرخ شده خودداری کنید و دقت کنید که گوشت باید در جلوی مشتری و در چرخ گوشتی که در دید مشتری باشد چرخ شود
  5. -    رنگ گوشت طبیعی صورتی یا قرمز روشن می باشد لذا هنگام خرید به رنگ گوشت توجه کنید رنگ غیر طبیعی گوشت مانند رنگهای قرمز تیره یا قهوه ای گوشت ، نشان دهنده عدم سلامت گوشت به دلیل بیمار بودن دام هنگام کشتار، ذبح نادرست یا نگهداری نامناسب گوشت می باشد
  6. -  با توجه به شروع فصل تابستان که فصل فعالیت کنه ها می باشد و بروز بیماری زردی دردام ( که عامل بیماری توسط کنه ها به دام منتقل می شود ) شایع می باشد به رنگ لاشه دام و گوشت هنگام خرید گوشت دقت کنید زیرا زرد بودن گوشت و خصوصا چربی  یا دل و جگر دام می تواند نشان دهنده وجود بیماری زردی در دام هنگام کشتار دام باشد .
  7. -   سطح گوشت سالم در حالت طبیعی خشک است و خیس بودن یا چسبناک بودن سطح لاشه و گوشت نشانه عدم سلامت لاشه یا عدم نگهداری مناسب لاشه و افزایش بار میکروبی گوشت می باشد .
  8. -  وجود بوی نامناسب و غیر مطبوع و غیر طبیعی مانند بوی زننده یا بوهای تند شبیه بوی الکل یا استون در گوشت غیر طبیعی است ، لذا توصیه دامپزشکی دقت نظر دراین خصوص هنگام خرید می باشد و جهت اطمینان می توانید گوشت را بو کنید .
  9. - در صورت خرید گوشت تازه بسته بندی به تاریخ انقضاء لیبل بسته بندی دقت کنید و سعی کنید گوشتهای با تاریخ تولید نزدیکتر را خرید کنید و با توجه به شروع فصل گرما به توصیه های اعلام شده در بالا دقت کنید و در صورت مشاهده هر گونه تغییر رنگ و بو از خرید خودداری کنید زیرا ملاک اصلی سلامت گوشت بسته بندی ( تا تاریخ انقضاء ثبت شده روی لیبل )  رعایت زنجیره سرد است و عدم رعایت زنجیره در هر مرحله از کارخانه تا محل عرضه به مشتری می تواند موجب افزایش بار میکروبی گوشت و فساد آن گردد .
  10. - گوشتهای بسته بندی تازه ای که بدلیل نداشتن مشتری منجمد شده باشند غیر قابل مصرف هستند.  قابل ذکر است گوشت های منجمد دارای لیبل متفاوت با لیبل گوشت تازه می باشند  که در آن نوع گوشت منجمد و تاریخ انقضاء و مدت نگهداری و دمای نگهداری گوشت منجمد یعنی دمای منفی 18 درجه سانتیگراد  ثبت شده است .
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 304494
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه