• 1397/03/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 117
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دامپزشکی یک دستگاه خدماتی است

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به وظایف حاکمیتی این مجموعه گفت: دامپزشکی یک دستگاه صد در صد خدماتی است.



 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر محمد اصغرزاده دامپزشکی را یک دستگاه خدماتی دانست و تصریح کرد: این مجموعه جزو معدود دستگاه های اجرایی است که خدمات خود را در روستاها و حتی دورترین مناطق مرزی و کم برخوردار که حتی راه مناسب ارتباطی وجود ندارد به صورت رایگان  ارائه می دهد.



وی با بیان اینکه دامپزشکی بیشتر از 400 نوع  خدمت متنوع ارائه می دهدخاطرنشان ساخت: عمده این خدمات بهداشتی بوده و به صورت رایگان به تولیدکنندگان عرضه می شود.



مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی وظایف این مجموعه را حساس توصیف کرد و گفت: اکثر مردم با اهمیت وظایف و خدماتی که دامپزشکی انجام می دهد آشنا نیستند ولی در واقع اگر فعالیت های دامپزشکی حتی برای مدت کوتاهی متوقف شود، اثرات سوء عدم فعالیت های دامپزشکی در حوزه دام و طیور و بهداشت عمومی جامعه کاملا نمود پیدا می کند.



اصغرزاده فعالیت های دامپزشکی را عمدتا در حوزه پیشگیری دانست و گفت: در صورت عدم توجه به این مجموعه شاهد شیوع بیماری ها در جامعه انسانی و افزایش تخت های بیمارستانی خواهیم بود.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 103912
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه