حذف و معدوم سازی بیش از نیم تن گوشت قرمز غیر قابل مصرف در کشتارگاه دام قاینات
در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی بصورت روزانه از کشتاردام های سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان شبکه بازدید و بازرسی بعمل می آید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر رضا محمودی رئیس شبکه در این خصوص اظهار نمود در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی بصورت روزانه از کشتار دام های سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان شبکه بازدید و بازرسی بعمل می آید که در چهار ماهه گذشته کارشناسان نظارت شبکه موفق به حذف ومعدوم سازی بیش از 520 کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی شده اند که عمده دلایل حذف عفونت لاشه و مصرف آنتی بیوتیک بوده است.
محمودی ادامه داد با توجه به اهمیت سلامت جامعه و تضمین گوشت قرمز سالم ، با کیفیت و بهداشتی به صورت روزانه از تمامی مراحل کشتار ، حمل و نقل ، نگهداری و عرضه گوشت قرمز استحصالی دامهای سبک و سنگین کشتار شده در کشتارگاه دام شهرستان بازدید و نظارت صورت میگیرد و در تمامی مراحل تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه گوشت قرمز بعنوان پرمصرف ترین پروتئین سبدغذایی شهروندان نظارتهای بهداشتی دامپزشکی درحال انجام می باشد.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد از تهیه گوشت قرمز خارج از چرخه کشتارگاهی اکیدا پرهیز کنند چون با وجود شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در برخی نقاط کشور احتمال بروز این بیماری را بیشتر می کند و تاکید می گردد گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری و سپس اقدام به قطعه کردن و مصرف نمایند.
نظر دهید