توصیههای بهداشتی شبکه دامپزشکی سربیشه برای پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو
رئیس شبکه دامپزشکی سربیشه: با توجه به فصل گرما و فعالیت کنه ها دامداران و سایر افراد جامعه برای جلوگیری از این بیماری مهلک توصیه های دامپزشکی را جدی بگیرند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میان انسان و دام مشترک است، در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان مبتلا به این بیماری خواهد شد در حالی که این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی قابل کنترل است.
وی توصیه نمود: سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام، خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز و تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی را برای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دخنده کریمه کنگو ضروری دانست و یادآوری نمود که لاشه تازه دام قبل از مصرف به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.
راه انجام به قصابان یادآوری نمود: روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان همچون پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک و همچنین اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخت را رعایت نمایند.
نظر دهید