• 1402/12/22 - 11:19
  • تعداد بازدید : 929
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بر مراکز عرضه ماهی قرمز در خراسان جنوبی

طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی دامپزشکی از بیستم اسفند در استان آغاز شده است که با توجه به نزدیکی به عید نوروز نظارت دامپزشکی بر عرضه ماهی قرمز نیز تشدید می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر محمد علی بخشی مدیرکل دامپزشکی استان از طرح تشدید نظارت بر عرضه ماهی قرمز در مراکز مجاز استان خبر داد.

بخشی اظهار داشت: متقاضیان عرضه و فروش جهت انتقال و حمل و نقل بین شهری ماهی قرمز نوروزی در مقادیر بالا باید گواهی حمل بهداشتی -  قرنطینه‌ای لازم را از ادارات دامپزشکی مبدأ تهیه کنند، لذا تأکید می شود مردم از خرید ماهی از فروشندگانی که ماهی ها را به صورت متراکم و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می کنند، خودداری کنند.
وی افزود: تهیه ماهی قرمز از مراکزی که دارای پروانه بهداشتی، مکان مسقف و لوازم شستشو و ضد عفونی است انجام شود تا ضمن حفظ بهداشت فردی، شرایط تداوم عمر ماهیان فراهم شود.
بخشی ادامه داد: از خرید ماهی های مریض، بی حال و دارای لکه های سفید روی پوست بدن و باله‌ها خودداری کنید در صورت مریض شدن ماهی و بروز تلفات هر چه سریع تر ماهی های مریض را از بقیه ماهی ها جدا کنند و کودکان را از دست زدن و بازی کردن با ماهی باز دارید، زیرا ممکن است عوامل بیماری زای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل کنند و اگر افرادی سابقه بیماری پوستی و یا آلرژی دارند برای دست زدن به ماهی ها و ظروف نگهداری آنها  از دست‌کش استفاده کنند.
وی در پایان عنوان کرد برای ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی از نمک طعام به میزان 30 گرم (6 قاشق غذاخوری در یک لیتر آب به مدت 10 دقیقه) می توانند استفاده کنند و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی از طریق سامانه پاسخگویی 1512 با کارشناسان ما در ادارات دامپزشکی مشورت و راهنمایی لازم را کسب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316380
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه