برگزاری دوره آموزشی- توجیهی برای قصابان فردوس
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی، یک دوره کلاس آموزشی به منظور ارتقاء سطح آگاهی و آشنایی پرسنل و قصابان شاغل در کشتارگاههای دام شهرستان فردوس با بیماریهای مشترک بین انسان و دام و پیشگیری از انتقال این بیماریها، برگزار گردید.
دکتر جواد اسماعیلی، رئیس اداره دامپزشکی فردوس گفت: در این دوره آموزشی علاوه بر یادآوری شیوهنامههای بهداشتی دامپزشکی در خصوص موارد بهداشتی در کشتارگاه از جمله بهداشت حمل و نقل دام زنده و دام کشتاری، نگهداری لاشه در پیش سرد بمدت 24 ساعت و سایر موارد مرتبط با گوشت قرمز، درخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، راههای انتقال، چرخه، علائم و نحوه پیشگیری از این بیماری آموزش داده شد و همچنین بر استفاده پرسنل مرتبط با دام، از لوازم بهداشتی و پیشگیری کننده ( لباس کار، چکمه ، دستکش ، کلاه ، عینک و ماسک) تاکید شد.
وی همچنین از تشدید نظارت و کنترل کلیه امور مربوط به تولید، نحوه حمل و نقل بهداشتی دام زنده پس از صدور مجوز حمل بهداشتی- قرنطینهای دامپزشکی از دامداری تا کشتارگاه، مراحل کشتار دام، استحصال گوشت قرمز و حمل و نقل آن از مبدأ کشتارگاه تا قصابیها و مراکز فرآوری و توزیع گوشت قرمز توسط خودروهای سردخانه دار و سایر موارد مرتبط با موضوع، بصورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی خبر داد.
نظر دهید