بازرسی از واحدهای صنفی تولید و عرضه لبنیات توسط بازرسان دامپزشکی و شبکه بهداشت
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس: با هدف حفظ و ارتقاء بهداشت و امنیت غذایی در سطح منطقه، بازرسان اداره دامپزشکی در بازدید مشترک با بازرسان شبکه بهداشت و درمان اقدام به بررسی وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی تولید و عرضه لبنیات نمودند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس، دکتر اسماعیلی گفت: با توجه به ضوابط و دستورالعملهای نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی در خصوص نحوه تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی بویژه شیر خام و لبنیات، شیوه صحیح توسط واحد نظارت بر عرضه فراوردههای خام دامی اداره دامپزشکی به همه واحدهای مرتبط ابلاغ شده است بنابراین در صورت مشاهده تخلف بهداشتی ابتدا با صدور اخطار بهداشتی و در صورت تکرار و استمرار اقدامات غیرقانونی و غیربهداشتی، اقدامات بازدارنده از جمله معرفی به مراجع قضایی (تعزیرات حکومتی، مراجع قضایی)، انجام خواهد آمد.
وی تصریح کرد: در این بازرسیهای مشترک از 20 واحد صنفی تولید لبنیات بازرسی و برای واحدهای صنفی متخلف پرونده قضایی تشکیل گردید.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه میشود برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده از شیر و فراوردههای لبنی پاستوریزه استفاده کنند و در صورت استفاده از شیر غیرپاستوریزه، از مراکز مورد اطمینان تهیه و قبل از هرگونه مصرف و فراوری آن را بجوشانند.
وی افزود: شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام به سهولت امکانپذیر است و مراکز عرضه لبنیات سنتی هم میبایست مثل کارخانههای صنعتی ضوابط و شیوهنامههای بهداشتی را رعایت کنند.
نظر دهید