بازدید معاون استاندار خراسان جنوبی از اکیپ های فنی دامپزشکی
معاون استاندار خراسان جنوبی در بازدید از اکیپ های فنی شبکه دامپزشکی درمیان: طرح واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین و اجرای واکسیناسیون نیوکاسل بطور حتم با تلاش پرسنل دامپزشکی به بهترین شکل ممکن انجام خواهد پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان در ششمین روز از هفته جهاد کشاورزی ، دکتر عابدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با همراهی مهندس قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ، حجت الاسلام والمسلمین سجادی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی ، فرماندار شهرستان درمیان ، معاونین فرمانداری ، بخشدار قهستان، فرمانده سپاه شهرستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیگر مسئولین شهرستان درمیان ، با حضور در روستای آویجان شهرستان درمیان از نزدیک شاهد انجام اقدامات بهداشتی شبکه دامپزشکی درمیان در امر واکسیناسیون دام های سنگین روستا علیه بیماری تب برفکی و همچنین واکسیناسیون طیور بومی روستا علیه بیماری نیوکاسل ، بودند.
در این بازدید عارفی نیا رئیس شبکه دامپزشکی درمیان با ارائه گزارشی از اجرای این دو طرح در سطح شهرستان ، از کمبود های موجود در این زمینه و شرایط سخت کاری دامپزشکی گفت.
مشیرالحق عابدی معاون استاندار خراسان جنوبی نیز ضمن ابراز خرسندی از زحمات پرسنل دامپزشکی درمیان در اجرای مطلوب این دو طرح گفت : قطعأ این طرح سراسری همانند سایر اقداماتی که دامپزشکی در سطح استان انجام می دهد به نحو مطلوبی توسط پرسنل زحمت کش دامپزشکی انجام خواهد گرفت و در اجرای این طرح برای سلامتی کارکنان دامپزشکی که در شرایط سخت کاری انجام وظیفه می کنند آرزوی سلامتی نمود.
در بخشی دیگر از این دیدار حجت السلام والمسلمین سجادی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان خطاب به معاون استاندار و دیگر مسئولین حاضر گفت : از اقدامات بسیار خوب و قابل تقدیری که دامپزشکی استان انجام داد خرید تعدادی خودروی خدمت با قیمت مناسب و تقسیم آن در سطح شبکه ها و پست های دامپزشکی استان بود که جای تقدیر دارد.
وی در ادامه سخنان خود ضمن اعلام رضایت از عملکرد پرسنل شبکه دامپزشکی درمیان ، خاطر نشان کرد : حس همدلی خاصی در بین کارکنان دامپزشکی درمیان نمایان است که همین موضوع باعث خدمت رسانی مطلوب این عزیزان به مردم شده است.
نظر دهید