بازدید ریاست شبکه دامپزشکی از کشتارگاه سه قلعه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان، دکتر خالقی زاده از کشتارگاه سه قلعه بازدید کرد.
.jpg)
دکتر خالقی زاده در این بازدید، ضمن خسته نباشید به همکاران شبکه دامپزشکی از عموم مردم بابت ذبح دام های خود در محل کشتارگاه ها تشکر و قدردانی نمود و افزود: جهت جلوگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حتما باید گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در پیش سرد (یخچال دمای0 تا 4) نگهداری نموده و همچنین از خریدگوشت های تیره رنگ و بد بو جدا خودداری نمایند.
نظر دهید