• 1402/02/31 - 09:23
  • تعداد بازدید : 666
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با گرم شدن هوا،دامپزشکی سرایان هشدار داد:

افزایش سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی

با فرارسیدن فصل گرما و افزایش دمای هوا، دامپزشکی سرایان نسبت به فساد پذیری فراورده های خام دامی و بروز مسمومیت های ناشی از آن به شهروندان هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان  " محمد صفرزاده " ،سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان ضمن اعلام این موضوع گفت: با توجه به شروع فصول گرم سال و امکان آلودگی و فساد پذیری بالای فرآورده های خام دامی بر اثر عدم رعایت شرایط نگهداری مناسب از تولید تا مصرف،شهروندان در هنگام خرید این فراورده ها به تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کرده و هرگونه تغییر شکل یا عدم نگهداری در شرایط مناسب را سریعا به شبکه دامپزشکی گزارش دهند.

" صفرزاده " افزود: واحدهای مجاز عرضه و نگهداری گوشت قرمز ، ماهی ، مرغ، آلایش دام و طیور باید محصولات را در یخچال و سردخانه ها و با برودت دمایی مناسب ۴ تا ۰ درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان اظهار کرد: به شهروندان توصیه میشود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به شرایط نگهداری ، مشخصات روی بسته بندی و شکل ظاهری محصولات از جمله درج تاریخ بر روی بسته بندی مرغ و تخم مرغ، مهر و لیبل بر روی گوشت قرمز توجه کنند.

وی اذعان داشت: کارشناسان دامپزشکی هر روز از مراکز عرضه فراورده های خام دامی به صورت سرزده بازدید می کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف،ضمن ضبط فراورده غیربهداشتی با فرد خاطی برخورد قانونی می شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 301869
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه