استحصال بیش از 180 تن گوشت قرمز از ابتدای سال در کشتارگاههای دام شهرستان فردوس

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس : از ابتدای سال جاری بیش از 180 تن گوشت قرمز سالم و بهداشتی از دو کشتارگاه دام شهرستان استحصال گردیده است .
دکتر اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی فردوس اظهار داشت: این مقدار گوشت قرمز حاصل کشتار 5800 راس دام سبک، 176 راس دام سنگین میباشد.
اسماعیلی افزود : نظارت بهداشتی بر کشتار دام قبل و بعد از کشتار از وظایف دامپزشکی میباشد که به صورت روزانه توسط ناظرین بهداشتی اعمال میگردد و لاشههای دام پس از نگهداری در پیشسرد به مدت 24ساعت و درج مهر دامپزشکی و برچسب توسط ماشین حمل گوشت به واحدهای عرضه گوشت قرمز حمل میشود
وی از شهروندان خواست به منظور پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام به خصوص بیماری تب کریمه-کنگو از فرآوردههای خام دامی دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی استفاده نمایند.
نظر دهید